Читај ми!

Албанци страдали у Кандахару

Авганистански полицајци убили једног и тешко ранили још једног албанског командоса у Кандахару. Рањени војник у коми. Ухапшено 11 полицајаца. Прва жртва међу албанским војницима у Авганистану.

Особе одевене у униформе авганистанске полиције убиле су једног и тешко раниле још једног албанског командоса из састава међународних снага распоређених у Авганистану. Рањен још један војник, а 11 авганистанских полицајаца је ухапшено.

Албански војници нападнути су док су пратили службенике "Ју-Ес Ејда" у селу Робат у Кандахару, недалеко од пакистанске границе. Амерички званичници су у село дошли на преговоре о отварању школа и амбуланте.

"Напала их је група људи одевена у униформе авганистанске полиције", рекао је начелник Генералштаба албанске војске Виктор Бердо додајући да су албански војници ухапсили 11 авганистанских полицајаца.

Од 2007. године забележено је најмање 45 напада на снаге НАТО-а које су извели припадници авганистанске војске и полиције.

У Авганистану се налази 265 албанских војника.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи