Читај ми!

Преврнуо се аутобус у Француској

Jедна особа погинула, а 24 повређенo, када се преврнуо аутобус пун британских туриста, који су се враћали са скијања на северу Француске.

Jедан 61-годишњи Британац је погинуо, а 24 путника су повређена када се аутобус са 47 британских туриста, који су се враћали са скијања, сурвао близу Ремса, на северу Француске.

Један малолетник се налази у критичном стању, а још два детета и једна одрасла особа тешко су повређени, навео је локални званичник.

Двадесет два путника се налазе на лечењу од претрпљеног шока. У аутобусу се налазило 29 ученика, 18 одраслих особа и два возача из Бирмингема, саопштио је британски Форин офис, наводећи да је почела хитна истрага о узроку несреће, преноси АФП.

Возач аутобуса је лакше повређен, а тестови на алкохол и наркотике су били негативни.

Он ће, после отпуштања из болнице, бити приведен зато што постоји сумња да је заспао за воланом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи