Читај ми!

Уморна од политике

Државна секретарка САД Хилари Клинтон рекла је да жели да се после две деценије повуче из политике. Хоћу да утврдим колико сам тачно уморна, каже Клинтонова.

Хилари Клинтон, државна секретарка САД, поновила је да жели да се после две деценије повуче из америчке политике и тако поново "запушила уста" онима који су говорили да ће она остати у влади уколико председник Барак Обама освоји нови мандат, преносе амерички медији.

Клинтонова је запосленима у Стејт департменту рекла да је да је спремна за одмор, као и да уопште не прати дебате републиканских председничких кандидата.

Према њеним речима, жели да утврди тачно колико је уморна, пошто је била прва дама, сенатор, учестовала у трци за председничког кандидата и последњих година обављала посао државне секретарке.

"Ставила сам јасно до знања да ћу сигурно остати све док председник не именује неког новог, а тај пренос функције може да се деси ако Обама буде реизабран", истакла је прва дама америчке дипломатије.

"Мислим да би после 20 година у високој америчкој политици и свих изазова који иду са тим, највероватније добра идеја било просто утврдити колико сам уморна", додала је државна секретарка САД.

Клинтонова је, међутим, како наводи АП, оставила отворена врата за евентуални повратак, додајући да "сви увек говоре о умору када напуштају сличне послове".

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи