Читај ми!

Помахнитали индијски возач

Девет људи погинуло када је ментално поремећени мушкарац отео аутобус у Индији и намерно ударао у пешаке и аутомобиле. Возач ухапшен, материјална штета огромна.

Најмање девет људи је погинуло, а 30 повређено када је возач аутобуса Сантош Мане на западу Индије изненада помахнитао и возилом намерно ударао у аутомобиле и пешаке током јутарњег шпица, саопштила је полиција.

Ментално поремећени мушкарац, радник владине службе за превоз, најпре је отео аутобус са станице, а затим се упутио ка прометним улицама у граду Пуне, усред јутарњег шпица, у време када су деца кретала у школу, а запослени на радна места.

"Он је једноставно полудео. Устремио би се на свако возило које је пролазило. Грађани су притрчавали и дословно склањали децу са улица. Убрзо је ухапшен, али штета коју је начинио је огромна", рекла је шефица локалне полиције Миран Борванкар.

Међу страдалима је и двоје деце, а бар петоро има тешке телесне повреде, саопштила је локална болница.

Индијски медији пренели су наводе очевидаца по којима је неколико полицајаца успело да уђе у аутобус и пуца у ваздух, не би ли уплашили помахниталог возача. Мане је аутобус возио читавих 25 километара, пре него што га је полиција коначно савладала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи