Распродати новогодишњи аранжмани у Суботици и на Палићу

Новогодишњи аранжмани у Суботици и на Палићу углавном су распродати. У најпознатијим ресторанима и хотелима остало је тек понеко слободно место.

Суботица и Палић 2016. дочекују са пуним кафићима, ресторанима и хотелима. Туриста ће у децембру бити за петину више него прошле године.

"Поред домаћих гостију из Београда и Новог Сада, велики је број гостију и региона - Мађарске и Словеније, а стижу и организоване групе туриста из Бугарске", каже Ивана Анђелковић, директорка Туристичке организације Суботице.

У највећем суботичком хотелу такође су задовољни интересовањем туриста за новогодишње празнике.

"У Балској дворани где ће госте забављати Гоца Тржан са бендом и од 300 седећих места, смо око 90 одсто попунили. Што се тиче смештајних капацитета попуњени смо 100 процентно за 31. децембар" каже  Бранимир Цигале, директор продаје хотела "Галерија" у Суботици.

У вили "Мајур" и ергели Келебија, покрај српско-мађарске границе, у октобру су резервисана сва слободна места за новогодишњу ноћ.

"Можемо се похвалити да, сем гостију из Србије, имамо госте из Румуније, Босне и Херцеговине и Македоније. Оно што је још незаборавно је пикник на Ергели Келебија 1. јануара када гости уживају уз бачке специјалитете, тамбураше, вожњу фијакерима, а ако буде снега и у вожњи саоницама" наводи Јелена Родић, менаџер "Виле Мајур".

Највећи туристичко- угоститељски оператер на Палићу распродао је сва места у своја два хотела и ресторана.

"Ове године смо се одлучили за тродневне аранжмане који почињу дочеком Нове године. Гости су углавном из Београда, имамо и неколико група Румуна", каже Љиљана Главаш, директор продаје у "Елитте Палић"-у.

Најлепши објекат на обали палићког језера-Женски штранд - биће такође пун за новогодишњу ноћ, а многи ће 1. јануара на том месту потражити релаксацију уз кафу, поглед на језеро и лабудове.

Локална самоуправа организује дочек Нове године на главном градском Тргу у Суботици уз музику по избору ди-џејева, ватромет и валцер у поноћ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи