Реконструисана пијаца у Свилајнцу

У Свилајнцу је отворена реконструисана зелена пијаца. Урађена по свим стандардима, покривена и зими затворена сада је много бољи простор за продавце, али и купце.

Тезге, што би рекли, под конац, обиље поврћа и воће, све уредно сложено и што је најбитније, пијаца покривена. Нема ветра, кише, те они који робу продају могу сада без проблема да издрже пуно радно време.

Поједини закупци на свилајначкој пијаци су више од 30 година и кажу да услови никада нису били бољи.

Осим што је сад покривена и затворена, урађене су и нове водоводне и канализационе инсталације, хидрантска мрежа, асфалтиран је цео простор, као и прилази пијаци.Радови на реконструкцији  трајали су око два месеца и коштали 50 милиона динара.

Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић каже да је задовољан урађеним послом и да сада град има модерну пијацу која ће се лети хладити, а зими грејати.

За наредну годину општина планира реконструкцију Криве чаршије, пешачке зоне која је трговачки део Свилајнца и уређење паркинг места у том делу града.

rts.jagodina@rts.rs
+381 35 244 221

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи