Велико интересовање за летовање на планинама

Летња сезона у планинским центрима Србије је у пуном јеку, а промет који је у односу на исти период претходне године готово 80 процената већи, доказује да су посетиоци српских планина задовољни понудом која обухвата најразличитије садржаје - од породичних до адреналинских.

Скијалишта Србије су летњу понуду на Копаонику и Торнику прилагодила свим типовима туриста, па се тако нуде веома доступне опције и за породични одмор у природи и за активни одмор за све узрасте који подразумева панромаску вожњу жичаром, планински бициклизам и адреналинске садржаје (боб на шинама, зип лајн, тјубинг).

Вишеструко повећани промет у односу на претходну летњу сезону доказ је да кампања "Моја Србија", коју на иницијативу премијера Вучића спроводи Влада Србије, већ даје резултате и да су домаћи туристи препознали све могућности летње туристичке понуде наше земље.

Рад на афирмацији домаћег летњег туризма Скијалишта Србије су у својим центрима започела пре неколико година, јер нам је циљ да капацитете и потенцијале српских планина учине привлачним и доступним током целе године.

Нови летњи садржаји, како кажу, дају видне резултате, будући да је Копаоник само у току протекле летње сезоне остварио за 100 посто већи број вожњи у односу на године пре, а судећи према најновијим подацима, ова сезона биће још боља.

Активан одмор, забава и релаксација на веома пријатним температурама у планинском окружењу све више привлаче туристе из земље и окружења, и Скијалишта Србије ће, како кажу, наставити да у оквиру кампање "Моја Србија" раде на развоју нових садржаја како би наши центри свих 365 дана годишње били први избор за годишње одморе, али и за викенд путовања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи