Читај ми!

Нишки Дечји црквени хор у Москви

Сутра увече Омладинска филхармонија из Ниша одржаће традиционални новогодишњи концерт у том граду, на коме ће наступити познати италијански тенор Марко Фрузони. На позив Московске патријаршије, нишки Дечји црквени хор у недељу путује у Москву, да би 14. јануара, првог дана Нове године по јулијанском календару, представљао Србију на гала Божићном концерту.

На пут у Москву, авионом из Ниша, кренуће четрдесеторо младих певача, узраста до 17 година.

Дечији црквени хор Бранко, који кроз духовну музику, негује српску традицију, у Москви ће, осим на божићном концерту, певати и на литургији на дан Светог Василија Великог, 14. јануара, а биће гости и наше амбасаде у Москви.

После запажених наступа и великих успеха ових младих људи на наступима у Белорусији, Пољској, Грчкој и многим другим европским земљама, биће једини представници Србије на концерту у храму Христа Спаса у главном граду Русије.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи