Читај ми!

Страни гости у Меркуру

У Специјалној болници "Меркур" у Врњачкој Бањи тренутно борави више од осам стотина гостију. Међу њима, осим оних који о трошку здравственог фонда долазе на опоравак, су и гости из Русије, са Кипра, из Црне Горе. На располагању су им разноврсни медицински програми, забавни садржаји, а недавно је отворено и одељење за медицинску естетику.

Сава Кристакис већ десет година је редован гост Меркура. Овде се, каже, осећа као код куце. Само још да научи српски језик.

"Више пута сам долазио у Врњачку Бању и оно што ме привлачи је што је изузетно место, сви су веома гостољубиви, и то је место где можете да дођете десет дана, да се одморите, и при том идете на терапије ако имате медицинске проблем", казже Сава Кристакис гост са Кипра.

Страни гости имају само речи хвале за домаћине, и услове лечења и опоравка у Меркуру.

"Први пут сам овде, очаран сам земљом, прекрасном природом. У Меркуру ми се свиђају медицински третмани, храна, ја и моја породица смо одушевљени и доћи ћемо наредне године", каже Микаил Амосов из Русије.

"Први пут сам у Србији, и од почетка сам одушевљен љубазношћу коју осећам на сваком кораку, у граду, у хотелу. Брзо су нам организовали све прегледе, и мислим да ћу поново доћи, јер је ово оаза здравља и лепоте", каже Мирза Мусаилов гост из Русије.

"Трећи пут сам у Врњачкој Бањи. Највише ми се допада зеленило, извори лековите воде, јер је то  другачије од оног код нас на Кипру", каже Варвара Сава са Кипра.

Сваки осми гост у Меркуру је странац. Највише их долази из Русије, са Кипра, из Црне Горе. Осим што уживају у миру и зеленилу врњачких паркова, оно што им се посебно допада су медицински третмани у овој установи.

"Гости Меркура уживају у благодетима минералних вода и лековитом блату, и они користе пре свега наше медицинске програме, али и све остале релакс садржаје", каже Слађана Благојевић, руководилац продаје и маркетинга у Специјалној болници "Меркур" у Врњачкој Бањи.

Уз разноврсне програме који гостима омогућавају да за кратко време провере и ако је потребно под стручним надзором специјалиста побољшају своје здравствено стање, однедавно у Меркуру  ради и одељење медицинске естетике. Као добри домаћини, својим гостима организовали су  забавно вече како би им на тај начин приближили нашу кухињу, културу и обичаје.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи