Читај ми!

Без воде због дуга за струју

Део мештана нишког села Островица већ пет дана је без воде. Разлог за то је што су им у каменолому у Сићевачкој клисури искључили пумпу за локални водовод, јер нису платили рачуне за струју.

Мештани Островице су без воде због дуга за струју. Већ пет дана се у сред лета, за воду се сналазе на најразличитије начине. Неки од њих кажу да редовно плаћају рачуне, али да не знају где тај новац одлази.

Управник каменолома Милан Стајић каже да је пумпа за воду везана за њихов струјомер, да су дуговања мештана око милион динара и да део насеља, који је измирио дуговања за струју, има воду.

У месној канцеларији кажу да део новца који се прикупи за воду користе за санацију мреже, коју уништавају машине из каменолома. Кажу и да је дуг за струју нетачан.

Локални водовод у овом селу изграђен је пре више од 30 година. Пумпа је привремено повезана на трафо каменолома и од тада се ништа променило. Због тога се, како кажу мештани, оваква ситуација понавља скоро сваког лета.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи