Читај ми!

Процена стабилности терена за изградњу кућа

У Бајиној Башти где се штете од поплава и клизишта процењују на око 761 милион динара, у току је рад стручних, инжењерско-геолошких екипа које процењују стабилност терена за изградњу кућа. Ових дана почеће и изградња нових, клизиштима порушених или оштећених објеката.

Ископани темељи, нова нисконапонска линија и грађевински материјал, све је спремно за почетак градње довог дома за осмочлану породицу Косић.

За протекла два месеца, осим процене штете и санације штете, пре свега на инфраструктури, општинске комисије, обишле су и као могуће за изградњу стамбених објеката, назначиле више локација.

Инжењерско-геолошка процена стабилности терена, како се очекује, биће завршена за десетак дана. Одмах потом уследиће и градња објеката за најугроженије породице на територији 12 месних заједница у којима је још увек на снази ванредна ситуација.

rts.uzice@rts.rs
+381 31 513 552

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи