Читај ми!

Признање дописницима РТС-а

Најбољима у области привредног и друштвеног стваралаштва уручено је признање "Капетан Миша Анастасијевић" у склопу пројекта "Пут ка врху". Међу добитницама су и новинари Дописничке мреже РТС-а.

Како се наводи у образложењу Жирија, у ванредној ситуацији, РТС је као тим, континуирано информисао о поплавама које су погодиле Србију, преноси Танјуг.

Признање је додељено и руском амбасадору Александру Чепурину, који је том приликом поручио да Србија и Русија имају заједничке интересе и перспективе које и даље треба развијати и унапређивати.

"Радићемо и даље у интересу наших земаља и народа и на развоју српско-руских односа", рекао је Чепурин и додао да српски и руски народ имају дивну прошлост, али и перспективе у развоју економских, политичких и хуманитарних односа све земље.

На свечаности у Ректорату Београдског универзитета уручена су 24 признања названа по имену великог српског задужбинара Мише Анастасијевића.

Одлуком стручног жирија, признање за најбољег привредника Београда уручена је генералном директору компаније "Империал Табако" Владимиру Микићу. 

Признања "Капетан Миша Анастасијевић" припала су и редитељу и сценаристи Драгану Бјелогрлићу за најбољи филмски и телевизијски пројекат "Монтевидео, видимо се", као и редитељу Живораду Жики Ајдачићу, адвокату, новинару и публицисти Јасмини Ани, као и првакињи Опере Народног позоришта у Београду Драгани дел Монако.

Признање "Капетан Миша Анастасијевић" додељује се од 2000. године у оквиру пројекта "Пут ка врху", са циљем афирмације предузетничких вредности, стваралаштва и друштвено одговорног пословања.

Носиоци пројекта су новосадска Агенција "Медија Инвент", универзитети у Новом Саду и Бeограду уз помоћ привредних комора у Србији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи