Читај ми!

Атлетска стаза као колатерална штета

У Нишу је пре више од две и по године почела реконструкција стадиона Чаир, али није извесно кад ће бити завршена. Међутим, због проширења трибина, атлетска стаза постала је "колатерална штета" реновирања стадиона.

Док се они који воле фудбал радују новом изгледу Стадиона Чаир, љубитељи атлетике и атлетичари с неверицом гледају како нестају делови атлетске стазе, скакалишта и уништава се тартан стаза.

Нишлија Душан Шуклетовић који је 1984. године био државни првак у скоку удаљ каже да је на месту где је некада постављао рекорд сада зид, а да за спринетере нема довољно места.

Некадашњи репезентативац на 100 метара Драган Миленковић каже да сада на овом стадиону не може да се организује ниједно велико такмичење. То, каже он, није добро за атлетику, а ни за остале спортове.

Тартан стаза на Стадиону Чаир постављена је 1988. године, а један од оних који су највише помогли да се то уради је бивши ректор Универзитета у Нишу Радослав Бубањ.

Због недостатка пара реконструкција западне трибине за сада је одложена. То је уједно прилика да краљица спортова заузме равноправно место на реновираном градском стадиону.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи