Читај ми!

Нова генерација студената

Филозофски факултет у Нишу уписао је ове године 570 бруцоша на 11 студијских програма, што је највећи број у историји факултета. Највише нових студената-деведесет је на психологији, а најмање на студијској групи за руски језик где се уписало само петнаест студената.

Ове године Филозофски факултет у Нишу уписао је 570 бруцоша на 11 студијских програма, што је највећи број у историји факултета.

Највише нових студената-деведесет је на психологији, а најмање на студијској групи за руски језик где се уписало само петнаест студената.

Интересовање за све судијске групе и ове године било је велико, тако да су се за свако место јавила по два кандидата.

Уписана је 10. генерација новинара, а први пут од ове године и студијска група Комуникације и односи са јавношћу са педесет студената. На Филозофском факултету кажу да је то будућност у професиоалној пракси.

"Наш студијски програм, који иначе представља први студијски програм комуникологије на државним универзитетима у Србији, образоваће младе људе који ће бити способни да раде презентације и културног, јавног, политичког, економског и привредног живота на територији Републике Србије", каже декан Филозофског факултета у Нишу професор др Горан Максимовић.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи