Читај ми!

Ниш, дан после убиства

После јучерашњег стравичног догaђаја надомак Нишке Бање, када је син убио своје родитеље, поставља се питања да ли је могла да се спречи породична трагедија. У Центру за социјални у Нишу кажу да је пре шест месеци осумњичени за убиство Драган С. пријављен за насиље у породици.

О породичној трагедији надомак Нишке Бање када је Драган С. убио своје родитеље и даље се говори. Он је пре шест месеци пријављен за насиље у породици, а његова супруга и двоје деце смештени су у сигурну кућу, после чега је она поднела захтев за развод.

Због партнерског насиља Драган С. је у марту привођен, а његова, иначе друга супруга, се после боравка у сигурној кући са децом, није вратила.

У Центру за социјални рад кажу да се његови родитељи нису мешали. Сви су знали да је њихов син проблематичан, па чак и да им је претио.

У спречавању насиља важно је учешће свих сегмената друштва - Центра за социјални рад, полиције, судства, здравства. Детаље о евентуалном поступку против насилника из Нишке Бање у Тужилаштву екипа ТВ центра РТС-а у Нишу није успела да сазна.

У Центру за социјални рад поново подсећају да су грађани дужни да пријаве свако насиље.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи