Читај ми!

Инцидент у школи у Лесковцу

Због сумње да су сексуално узнемиравали ученицу првог разреда и то све снимили телефоном, техничка школа "Раде Металац" у Лексовцу покренула дисциплински поступак против тројице ученика четвртог разреда.

Техничка школа "Раде Металац" у Лесковцу покренула је дисциплински поступак против тројице ученика четвртог разреда због сумње да су сексуално узнемиравали ученицу првог разреда.

Директор школе Славољуб Стојановић рекао је Танјугу да се инцидент догодио јуче за време одмора и да је све пријављено полицији.

"Испитујемо још шта се тачно десило. Оно што знамо је да су три дечака додиривала девојчицу првог разреда и да су највероватније све снимали телефоном. Све се то догодило у учионици пред још двадесетак ђака и нико није реаговао да заштити ученицу", навео је директор.

Стојановић је најавио да ће у понедељак, поводом тога, бити одржана седница наставничког већа и да ће починиоци бити максимално кажњени.

У Полицијској управи у Лесковцу родитељ девојчице пријавио је догађај и полиција интезивно ради на случају.

Како је рекао портпарол ПУ Бобан Здравковић, у току је утврђивање чињеница и прикупљање података, након чега ће полиција издати званично саопштење.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи