Читај ми!

Један дан за мој град

У Кикинди је одржана, четврта по реду, рекреативно-туристичка бициклистичка тура, под називом "Циклотура-Један дан за мој град", која је окупила преко стотину заљубљеника у бицикл.

На старту туре, испред Спортског центра "Језеро" у Кикинди нашли су се љубитељи двоточкаша, од основаца до старина зашлих у осму деценију живота.

Времешни Илија Иветић из Накова, свакодневно се на бициклу провоза десетак километара и упола толико пропешачи. Ово му је прво учешће на циклотури.

"Ово ме подсећа на младост, јер се човек у мојим годинама друкчије осећа у друштву омладине", каже Илија.

Млади учесници, који су били најбројнији, наглашавају да им је занимљиво, воле бицикл и одлично се проводе.

На релацији од Кикинде, преко Накова, Банатског Великог Села, Нових Козараца до Руског Села и натраг, за учеснике је била обезбеђена лекарска пратња, као и механичарска и редарска служба.

Марко Прочековић, организатор Циклотуре, објашњава да је поента организације бициклистичког каравана промоција здравог начина живота и туристичких потенцијала Кикинде, као и наравно, дружење.

Изгледа да је ипак, најлепши део циклотуре био одмор, окрепљење и дружење у Етнокући "Торонтал" у Руском Селу. Након тога, ваљало је, пуних стомака, окретати педале натраг до, 25 километара удаљене, Кикинде.

Углавном, број учесника на крају циклотуре био је једнак ономе на старту.

rts.kikinda@rts.rs
+381 230 439 745
                                                                        

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи