Читај ми!

Кол центар убрзава решење проблема

Нишлије су пре годину и по дана добиле информативни кол центар који је финансирала Европска унија. Запослени у Кол центру месечно приме више од 3.000 позива, а, како кажу, грађани најчешће зову због озбиљнијих комуналних проблема.

Готово 50.000 пута је позвонио телефон градског кол центра у Нишу у протеклих годину и по. Кол центар посредује између грађана и комуналних предузећа у решавању свакодневних проблема.

Ова служба отворена је у склопу пројекта Exchange 3 који је финансирала Европска унија.

Када окренете број 505 - 505 добићете разне информације, али Нишлије најчешће зову због озбиљнијих комуналних проблема.

Оператер Нела Трајковић каже да су и они сами за ових годину и по дана научили много тога. Она каже да је било и комичних ситуација.

Нишлија Стојан Тасић је преко кол центра решио проблем уличног осветљења, па их сада често зове. Он каже да је раније можда било лакше организовати решавање ових проблема.

Досадашња искуства показују да се већина захтева решава релативно брзо. Запослени у кол центру су спремни и на то, јер месечно приме више од 3.000 позива.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи