Читај ми!

Хумани кошаркаши

У Панчеву су кошаркаши Тамиша и Црвене Звезде одиграли хуманитарну утакмицу. Прикупљен новац намењен је за лечење шестогодишњег Владимира Ђорђевића.

Како би прикупили новац за лечење шестогодишњег Владимира Ђорђевића кошаркаши Тамиша и Црвене Звезде одиграли су у Панчеву хуманитарну утакмицу.

Да би одвели шестогодишњег сина у Москву на операцију комплексне епилепсије и цисте на мозгу родитељи  морају што пре да прикупе двадесет две хиљаде евра. Без оваквих хуманитарних акција они не могу да обезбеде толико новца.

"Много нам ово значи, јер ако прикупимо довољно новца моје дете ће моћи да оде на операцију и биће здрав као и сви други. Већ смо били у Москви на прегледима и лекари су нам рекли да ће оперисати Владу чим донесемо новац", каже Владимиров отац Синиша Ђорђевић.

Спортсисти су још једном показали да имају велико срце и да им није најважније освајање  бодова. Атрактивном игром за малог Владу кошаркаши "Тамиша" и "Црвене Звезде" остварили су велику победу и пре почетка првенства.

Марко Симоновић, капитен КК "Црвена Звезда" кае да се његова екипа радо одазива на овакве позиве.

"Кад год имамо прилику ми радо учествујемо на оваквим манифестацијама и позивам и све друге спортисте да се прикључе оваквим акцијама, јер то је једна сјајна ствар", каже Симоновић.

Тренер КК "Тамиш-Панчево" Бојан Јовичић изразио је велико задовољство што су угостили екипу Црвене Звезде.

"Драго ми је што смо на један овакав начин помогли нашем малом суграђанину и што смо навијачима приуштили лепу утакмицу. Надам се да ће Владини родитељи успети да сакупе довољно новца за лечење и да ће он брзо оздравити. То би нма била највећа победа", каже Јовичић.

И фудбалери Динама ће се прикључити акцији прикупљања новца за малог Владимира. Они ће до краја месеца на свом стадиону одиграти хуманитарну утакмицу са екипом филма "Монтевидео Бог те видео".

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342-555

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи