Читај ми!

Епидемија стомачног вируса

У ромским насељима Лалош и Горња Љубата код Босилеграда регистрована је епидемија стомачних тегоба, дизентерија. Оболела је 61 особа, а шест је болнички збринуто. Три особе из Лалоша су после лечења пуштене на кућно лечење.

Епидемија стомачних тегоба, дизентерија регистрована у ромским насељима Лалош и Горња Љубата код Босилеграда. Оболела је 61 особа, а шест је болнички збринуто.

Три особе из Лалоша су после лечења пуштене на кућно лечење. Оболеле особе жалиле су се на болове у стомаку и високу температуру.

Надлежни предузимају све мере на лечењу и спречавању ширења епидемије, а као главни узрок наводе низак ниво хигијене.

У врањском Заводу за јавно здравље кажу да су предузете све мере на лечењу оболелих и да не прети опасност од ширења епидемије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи