Читај ми!

Стадион "Чаир" добио нове рефлекторе

У суботу у Србији почиње нова фудбалска сезона у Супер лиги. После 15 година на нишком Чаиру играће се у вечерњем термину, јер су рефлектори поправљени.

Реновирани стадион "Чаир" у Нишу поново сија. Први пут у овом веку званична утакмица, играће се у вечерњем термину, под рефлекторима. На четири стуба постављено је око 160 нових лампи.

Председник УО ФК Раднички Ниш Дарко Булатовић каже да је битно да Раднички на овај начин крене путем старе славе.

"Желимо да овако направимо добру атмосферу и вратимо публику на трибине", каже Булатовић.

Играчи ће први пут под рефлекторима тренирати вечерас. Клуб је после неколико месеци изашао из блокаде, доведена су појачања, па нови тренер Драгољуб Беквалац и нови капитан Александар Јовановић имају велика очекивања.

"Ја ћу од играча тражити једино да оставе срце на терену и ако то ураде резултати ће бити позитивни", каже тренер Драгољуб Беквалац.

"Појачана која су стигла су доста добра. Припремили смо одлично и очекујем да екипе из недеље у недељу то и покаже на терену", каже капитен Александар Јовановић.

Навијачи с нестрпљењем очекују овај меч у новом амбијенту, а први противник ће у суботу бити имењак из Крагујевца.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236-588

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи