Читај ми!

Одабрани за одабране у Краљеву

У Народном музеју у Краљеву одржан је концерт класичне музике "Одабрани за одабране" на којем је, уз пијанисти и соло певаче из Београда, наступила Краљевчанка Ана Ђоковић.

На концерту "Одабрани за одабране", у Народном музеју у Краљеву, љубитељима класичне музике представили су се пијанисти и соло певачи из Београда. Гост програма била је Краљевчанка Ана Ђоковић, сопран.

Концерти "Одабраних" везани су за Летњи семинар клавира и корепетиције професора Владимира Стојнића који, поред пијаниста, похађају и певачи и виолинисти. Пракса је да полазници овог семинара током наредне године одрже концерт.

Групу "Одабрани за одабране" проф. Владимир Стојнић основао је 2001. године, с циљем да се млади таленти представе у најбољим салама Србије и на гостовањима у иностранству.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 233 465

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи