Венчање под гејзиром

Круна седмодневне манифестације "Гејзерске ноћи" у Сијаринској бањи је Венчање под гејзером. Ове године, венчала су се младенци из Лесковца и Руме.

У Сијаринској бањи код Медвеђе, као и сваке године 2. августа, на Светог Илију, одржано је венчање под гејзером.

Сијаринска бања заувек ће остати у сећању младим брачним паровима из Лесковца и Руме. Александра и Горан Ивановић и Милан и Ивана Николић одлучили су да судбоносно Да кажу под гејзером. Венчању су, поред рођака и пријатеља присуствовали бројни гости Сијаринске бање.

"Овај гејзер је вечан", кажу Александра и Горан Ивановић, "желимо да и наша љубав буде вечна и зато смо одлучили да на овом месту крунишемо своју љубав."

Милан и Ивана Николић одушевљени су, кажу, и местом и организацијом венчања: "Заиста се нисмо покајали што смо одлучили да се баш овде венчам."

Венчање под гејзером представља круну седмодневне туристичке манифестације "Гејзерске ноћи" која на прави начин промовише природне и туристичке потенцијале овог краја.

"Ово је начин да се бања промовише, да се привуче што више туриста", објашњава Драгиша Николић, директор Туристичке организације Медвеђе. "Током седам дана, 16. Гејзерске ноћи посетило је око 10.000 људи, а традиционално Свети Илија је најпосећенији дан у години."

Већ сада, почетком августа, туристички посленици у Сијаринској бањи истичу да ће ово бити једна од најуспешнијих сезона у последњој деценији.

rts.leskovac@rts.rs
+381 16 242 131

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи