Читај ми!

Награде за посвећеност послу

Од пет признања најбољим медицинским сестрама и техничарима, које додељује Удружење здравствених радника Србије, три су отишла у Горњу Топоницу.

Удружење здравствених радника наградило је са пет сребрних знакова најбоље медицинске сестре и техничаре. Међу награђенима су две медицинске сестре и један техничар Специјалне психијатријске болнице Горња Топоница.

Татјана Динић, главна сестра Специјалне психијатријске болнице Горња Топоница добитник је највише награде Удружења здравствених радника Србије. Овим послом бави се већ 27 година, а  последње три ради као главна сестра.

Главни техничар одељења за наркоманију Миомир Хофман у Специјалној психијатријској болници ради 31 годину.

Осам година у Нишу ван болнице ради и једини центар за лечење у заједници у Србији. Главна сестра тог центра Добрила Јанковић каже да овај посао мора да се воли.

Од осамсто пацијената, њих шест стотина ту проведе већи део свог живота и болница је, како кажу, њихов дом. Они највише времена проводе управо са сестрама и техничарима и, упркос свему, већина њих, како кажу, ово место не би мењала ни за једно друго.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи