Читај ми!

Крушевац спреман за финале

На стадиону крушевачког Напретка, вечерас у 20 часова почиње финална утакмица Купа Србије Црвена звезда - Борац. Предузете су опсежне мере безбедности јер је утакмица оцењена као догађај високог ризика.

Утакмица која се вечерас игра на стадиону "Младост" у Крушевцу - финале фудбалског купа Србије - изузетно је важна за оба тима.

Црвено-били желе титулу купа јер годинама нису освојили шампионат Србије, а Борцу би победа много значила, будући да напушта друштво суперлигаша.

На стадиону крушевачког напретка све је спремно за велико финале. Фудбалски савез означио је овај фудбалски догађај као утакмицу високог ризика, па ће крушевачки стадион обезбеђивати око 800 припадника жандармерије и полиције.

Продате су све карте тако да се вечерас на стадиону "Младост" очекује око
десет хиљада гледалаца. Цена улазница била је од 300 до 600 динара, али их "тапкароши" продају по 30 евра.

Управа крушевачког стадиона завршила је техничке пробе на терену. Нико на стадиону није тренирао већ два дана како би се сачувала трава за вечерашњи дуел.

Сви који немају карте неће моћи да приђу стадиону на 500 метара даљине, а забрањено је и паркирање аутомобила од 15 до 23 часа.

На улазу ће обезбеђење одузимати све предмете који могу да угрозе безбедност, укључујући и кишобране.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи