Протест Сарајлија због убиства младића

Због убиства двадесеттрогодишњег конобара Амара Мистрића, грађани Сарајева од синоћ под блокадом држе главну градску саобраћајницу, тражећи да се убице ухапсе и казне. На ногама је и сарајевска полиција.

Грађани Сарајева под блокадом од петка држе главну градску саобраћајницу, протестујући због убиства двадесеттрогодишњег Амара Мистрића, тражећи да се његове убице ухапсе и казне.

Око 200 грађана и пријатељи Амара Мистрића тврде да ће ту остати док полиција не ухапси Едина Вука и Анела Херу, за које се сумња да су пуцали у Мистрића, јер је у касним сатима у локалу где је радио, одбио да их послужи пићем.

Грађани су на почетку улице која води до кварта у којем је живео убијени младић, поставили црвени транспарент на којем је црним словима написано: "Фестивал смрти Сарајево".

Сарајлије се сећају и убиства Дениса Мрњавца кога су у трамвају претукла и ножем избола тројица младића.

Полиција интензивно трага за починиоцима убиства Амара Мистрића у Сарајеву и позива грађане да о свим евентуалним сазнањима о месту на којем се скривају бегунци што пре обавесте најближу полицијску станицу или да се јаве на број 122.

У заједничком саопштењу МУП-а Федерације БиХ и МУП-а Кантона Сарајево наводи се да је од убиства овог младића па до сада, полиција МУП-а Кантона Сарајево у сарадњи са другим агенцијама претресла више објеката на различитим локацијама, и да се тренутно посматрају одређене локације, ради проналаска починилаца тог кривичног дела.

Након убиства Мистрића у Сарајеву се јуче догодила још једна пуцњава која је прошла без жртава.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи