Обрачун са атинским "подземљем"

У полицијској акцији сузбијања криминала, у Атини ухапшене 53 особе. Операцију извело 220 полицајаца а заплењени дрога, рачунари и ножеви.

Грчка полиција је прошле ноћи, у опсежној акцији сузбијања криминала у Атини, ухапсила 53 особе, док је 11 задржано ради испитивања.

Укупно 220 полицајаца из неколико градских станица контролисало је 490 појединаца, 61 аутомобил, 33 мотоцикла и 51 објекат, пренела је агенција АНА.

Том приликом заплењено је више врста дроге, неколико персоналних рачунара и ножева.

Атина је у последње време често била поприште различитих врста насиља, почев од акција екстремиста, који подмећу пожаре и разбијају излоге и аутомобиле, до обрачуна банди које се баве шверцом дроге, проституцијом и кријумчарењем људи.

Недавно се, према писању "Катимеринија", Удружење престоничких хотелијера жалило на пад промета, истичући да је то, у великој мери, последица ширења насиља које им одвраћа госте.

Атинска полиција је недавно формирала специјалне одреде за брзе интервенције, да би град био мирнији и безбеднији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи