Читај ми!

Маровић: Не би ме чудило да ме ухапсе

Бивши премијер Мило Ђукановић знао да ће Драган Маровић бити ухапшен, рекао његов брат и потпредседник ДПС-а Светозар Маровић. Као што су хапсили мог брата, могу да ухапсе и мене, навео је Маровић.

Потпредседник Демократске партије социјалиста (ДПС) Светозар Маровић изјавио је да мисли да је лидер те странке и бивши премијер Мило Ђукановић знао да ће његов брат Драган и градоначелник Будве Рајко Куљача бити ухапшени, као и да га не би изненадило да и он буде ухапшен.

"Мислим да је Ђукановић знао да ће бити предузете одређене радње, али ја не очекујем ни од њега, ни од Ранка Кривокапића, нити од било кога, да се мешају у рад правосудних институција", рекао је Маровић.

Маровић је рекао да га не би изненадило да и он буде ухапшен, јер неки људи из ДПС-а "можда мисле да није лоше да Светозар Маровић осети притисак неке врсте".

"Што се тиче права и закона, ја сам одавно отворен и не могу да утичем на то. Као што су хапсили мог брата, могу да ухапсе и мене. Можда ће сачекати да ми умре још један стриц, па да ме онда ухапсе", рекао је Маровић телевизији Вијести.

На питање како је тек сад схватио да правна држава не функционише како треба, када је то погодило његову породицу, Маровић је одговорио да "једним делом прихвата део одговорности".

"Прихватам део одговорности у том делу што, можда, нисам имао довољно концентрације, пажње и времена да се бавим свим случајевима, и на тај начин јесам, ако смем тако рећи, грешан. Нема човека који није грешан", закључио је Маровић.

Маровићев брат и градоначелник Будве са још десетак својих сарадника ухапшени су крајем прошле године, због злоупотребе службеног положаја у случају изградње ексклузивног хотелског комплекса на рту Завала, код Будве.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи