Читај ми!

Оптужница против Миљана Мугоше

Против сина градоначелника Подгорице, Миомира-Миљана Мугоше, државно тужилаштво у Подгорици подигло је оптужницу, због напада на уредника и фоторепортера дневног листа "Вијести", Михаила Јововића и Бориса Пејовића.

Основно државно тужилаштво у Подгорици подигло је оптужницу против Миљана Мугоше, сина градоначелника Подгорице Миомира Мугоше, кога терети за кривично дело наношења тешке телесне повреде, преносе Вијести.

Мугоша је 5. августа 2009. године, испред локала "Арт", у Булевару светог Петра Цетињског, тешко повредио уредника дневног листа Вијести Михаила Јововића.

Миомир и Миљан Мугоша су тада напали Јововића и фоторепортера дневног листа Вијести, Бориса Пејовића, који су покушали да фотографишу непрописно паркирани градоначелников аутомобил на булевару испред тог локала у Подгорици.

У том инциденту је Миљан Мугоша, тадашњи црногорски дипломата у Вашингтону, ударио Јововића, због чега му је пукла бубна опна.

Оптужница је подигнута и против Јововића, зато што је лакше повредио градоначелниковог возача Драгана Радоњића.

Тужилаштво је тврдило да је Јововић тешко повредио Радоњића, али је тим вештака из Подгорице и Београда установио да градоначелников возач у инциденту, августа 2009. године, није задобио потрес мозга.

Портпарол Основног суда у Подгорици Ибрахим Смајилагић саопштио је да оптужница није ступила на снагу, јер странке у поступку имају право на жалбу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи