Читај ми!

Ухапшен Шарићев сарадник

Јовица Лончар, један од најближих сарадника браће Шарић, ухапшен у Подгорици. Шарићи наводно поверили Лончару да руководи предузећем "Мат компани", када је било извесно да ће им имовина бити одузета, наводе подгорички медији.

Један од најближих сарадника браће Дарка и Душка Шарића, осумњичених за шверц дроге, Јовица Лончар, ухапшен је у Подгорици, због сумње да је за њих прао новац зарађен од кокаина, пише подгорички лист Дан.

Према наводима листа, Лончар је један од сувласника фирме "Мат компани" која је била предмет финансијске истраге црногорског Специјалног тужилаштва за организовани криминал, а ухапшен је синоћ.

Специјални тужилац Ђурђина Нина Ивановић је током истраге дошла до података да су браћа Шарић предузеће "Мат компани" поверили Лончару у моменту када је било најављено да ће њихова имовина бити конфискована, како би је на тај начин сачували, пише подгорички дневник.

Акција хапшења Шарићевих сарадника изведена је "дискретно и у најстрожој тајности, јер су у току консултације са тужиоцем о хапшењу још неколико особа осумњичених за исто кривично дело", преноси Дан.

Дарко Шарић оптужен је у Србији за шверц више од две тоне кокаина из Јужне Америке, а његов млађи брат Душко је у притвору у Бијелом Пољу и Тужилаштво би до краја недеље требало да одлучи да ли ће против њега подићи оптужницу.

Душко Шарић је ухапшен у новембру у Црној Гори по потерници италијанске полиције због сумње да је умешан у међународни шверц наркотика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи