Јанша позван на саслушање

Бивши премијер Словеније Јанез Јанша позван на саслушање у полицију због сумње да је извршио кривично дело издаје тајних података.

Председник највеће опозиционе Словенске демократске странке (СДС) и бивши премијер Јанез Јанша позван је на саслушање у полицију због сумње да је извршио кривично дело издаје тајних података.

У копији позива, објављеној на веб сајту СДС-а, пише да је Јанша позван да се 2. јула у 9.00 јави у сектор криминалистичке полиције Полицијске управе Љубљана.

У коментару СДС-а тим поводом наводи се да је позив "шокантан, сличан оптужби од пре 21 годину" јер у њему "службеник министарке унутрашњих послова Катарине Кресал, виши криминалистички инспектор Стојан Белшак позива председника СДС под претњом привођења као осумњиченог на саслушање због сумње да је починио кривично дело издаје тајних података".

Огорчена овим поступком, Јаншина СДС, поред осталог, наводи да док се "у Јами зла открива на стотине лешева, а транзицијски тајкуни преко поштанских сандучића краду предузећа, полиција, уместо убица и лопова, прогања политичку конкуренцију председнице Либерално демократске странке (ЛДС) Катарине Кресал".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи