Потрага за Шарићем у Будви

Полиција Црне Горе саопштава да је јутрос претресла више објеката у Будви и на Светом Стефану због дојаве да се Дарко Шарић налази у једном од њих, али се испоставило да то није тачно.

Црногорска полиција саопштила је да је рано јутрос претресла више објеката у Будви и на Светом Стефану због дојаве да се контроверзни пословни човек Дарко Шарић налази у једном од њих.

"Специјална антитеристичка јединица је, у садејству са оперативним структурама криминалистичке полиције, синоћ и у току јутра, предузела оперативно тактичке и друге мере и радње, у циљу провере дојаве да се Дарко Шарић налази на територији Будве", наведено је у саопштењу.

Управа полиције је објавила да је поступила по дојави иако располаже подацима да се Шарић налази на територији једне европске државе.

Том приликом Шарић није пронађен и показало се, као и у многим ситуацијама у претходном периоду, дојава није била тачна, наведено је из Управе.

Власти Србије су пре месец и по дана за Дарком Шарићем расписале Интерполову потерницу пошто га сумњиче да је био на челу груопе која је прошле јесени покушала да прошверцује из Латинске Америке у Европу 2,1 тону кокаина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи