Ђукановић: Црна Гора за сарадњу

Црна Гора је отворена за сарадњу са свима које желе да се боре против организованог криминала, али сви морају имати у виду да је она независна земља и не прима налоге са других адреса, рекао премијер Мило Ђукановић.

Црногорски премијер Мило Ђукановић изјавио је да је Црна Гора отворена за сарадњу са свим земљама које желе да се боре против организованог криминала, али да сви морају имати у виду да је она независна земља и да не прима налоге ни од кога.

"Ко год нам приступа партнерски може рачунати на партнерство Црне Горе", рекао је Ђукановић коментаришући изјаву председника Бориса Тадића да Србија очекује помоћ земаља региона у борби против организованог криминала.

Ђукановић је на конференцији за новинаре са премијером Белгије Ив Летермом рекао да су врата Црне Горе отворена за сарадњу са свима који то искрено желе и Црну Гору доживљавају као равноправног партнера.

"Али сви морају имати у виду да је Црна Гора независна држава и не прима налоге са других адреса", рекао је Ђукановић и поручио да "свако ко Црну Гору доживљава као равноправног партнера може рачунати на нашу пуну партнерску посвећеност".

Ђукановић је "недговорним, неаргументованим и простим" назвао оцене лидера опозиционог Покрета за промјене Небојше Медојевића о спрези државе и организованог криминала.

Број коментара 50

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи