Несрећа на жичари

На мариборском Похорју повређено седамнаест скијаша, када се челична сајла откачила од гондоле на жичари. Сви повређени смештени у болницу у Марибору.

Седамнаест скијаша је повређено, када је на мариборском Похорју пукла сајла на жичари, пишу словеначки медији.

Несрећу је изавао покварени точак жичаре, због којег се челична сајла одвојила од гондоле, а скијаши су због трзаја буквално катапултирани у ваздух.

На срећу, сајла је пукла на месту где има много снега, па је већина скијаша, који су превежени у мариборску болницу, задобила само лакше озледе.

Портпарол Спортског центра Похорје Матеј Обу рекао је да су у акцији спасавања учествовале мариборске спасилачке службе и полиција, а сви повређени су смештени у болницу у Марибору.

Словеначки "Дневник" пише да је жичара којом управља Спортски центар Похорје купљена половна, а на мариборском скијалишту у погону је већ 10 година.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи