За пучанство - шипак

Уместо пара, народној кухињи председник нашичког огранка Хрватског Демократског Савеза Славоније и Барање Здравко Вукић даровао - празну руку, пише Јутарњи лист.

Одборник Хрватског Демократског Савеза Славоније и Барање у Скупштини Осјечко-барањске жупаније и председник нашичког огранка ове странке Здравко Вукић, иначе странке контравезног хрватског политичара Бранимира Главаша, постао је локална звезда на Ју Тјубу због своје "донације" народној кухињи осјечког "Каритаса".

Наиме, на Ју Тјубу се појавио видео са божићног пријема код жупана Осјечко-барањског Владимира Шишљагића и градоначелника Осијека Крешимира Бубала, иначе Вукићевих страначких шефова, а на којем се и прикупљала новчана помоћ за народну кухињу.

У тренутку када се у посуду намењену за донације убацивали новац према објављеном видеу Вукић се унервозио и на крају пружио руку у посуду. Стекао се утисак да је ХДССБ-овац у посуду спустио празну руку, без иједне новчанице, пише Јутарњи лист.

Додуше, не види се онај пресудни део када му је рука била у самој посуди, али је утисак да није било новчанице.

"Да, то заиста тако изгледа, али није истинито, јер ја сам дао свој скромни допринос за кухињу и савест ми је чиста и мирна", рекао је Вукић.

"У тренутку када су се почеле давати донације схватио сам да немам новчаник уз себе те сам од  Недељка Босанца (такође одборника ХДССБ-а) посудио 10 куна које сам убацио у посуду. Не бих себи допустио такву бламажу, јер сам до сада суделовао у бројним хуманитарним акцијама", истиче Вукић.

Аутору тог снимка препуштам на савест што га је пустио у јавност те му уједно желим честит Божић, рекао је Вукић, додавши да је уверен да је снимак дело некога са Осјечке телевизије.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи