Туча македонских полицајаца

Неколико особа повређено у тучи шесторице македонских полицајаца. У тренутку инцидента полицајци нису били на дужности. Двојица су од раније били суспендовани.

У масовној тучи групе полицајаца у македонском граду Штип, повређено неколико особа.

Инцидент се догодио рано јутрос око 2.30 часова у ноћном бару. У тучи је учествовало шест полицајаца, а међу њима двојица који су недавно суспендовани због оптужби за узимање мита од нарко дилера.

Четворица полицајаца нису били на службеној дужности у тренутку када се инцидент догодио.

Према извештају македонске телевизије "А1", полицајци су најпре разменили вулгарне речи, након чега је уследила масовна туча.

Цео догађај није трајао дуго, а оба табора тврде да је друга страна започела тучу.

Према речима једног од учесника инцидента, тројица полицајаца умешала су се у расправу како би раздвојили завађене колеге.

Сектор за унутрашњер послове најавио је да неће "гледати кроз прсте" бившим припадницима.

"Сектор унутрашњих послова ће третирати овај случај као и сваки други инцидент", рекла је Снежана Санева, портпарол Сектора за унутрашње послове Штип.

Ово је други инцидент који се догодио у последња два дана.

Осам пијаних младића у Коани разбило је четири кафића у којима је повређено четворо људи. Међу њима, повређен је и један власник кафића који се жалио на споро реаговање полиције.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи