Хрватски ветерани против наступа Бајаге

Због најављеног наступа Момчила Бајагића Бајаге у Ријеци за Нову годину, хрватски ветерани по други пут протестовали у том граду.

Стотинак хрватских ветерана поново је протестовало у центру Ријеке против најављеног новогодишњег наступа Момчила Бајагића Бајаге у том граду.

По писању "Вечерњег листа", ветерани су на суботњем и данашњем протесту истицали да у Ријеци постоји довољно музичара који су заслужили да увесељавају народ на дочеку Нове године и да је новац на Бајагу улудо утрошен.

Лука Матанић, председник Одбора хрватских бранитеља оближње општине Вишково изјавио је да је уочи "Олује", у емисији која се пуштала на српском радију под називом "Фронт слободе", Бајага уз певање спорних песама, хушкао "четнике" на хрватску војску што ми не може опростити.

"Мени је већ мука да причам о томе. Био сам изразити противник свих ратова на простору бивше Југославије и мислим да су то били најглупљи ратови који су се могли догодити, рекао је Момчило Бајагић Бајага.

"Ја знам шта сам радио у то време, немам чега да се стидим и мислим да је све што сам радио било исправно", изјавио је Бајага за "Јутарњи лист".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи