Ухваћен скопски "Раскољников"

Полиција осумњичила Виктора Карамаркова за четири убиства и три покушаја убиства старица. Македонски серијски убица ударао жртве секиром умотаном у најлон и са њихових тела скидао златан накит.

Македонска полиција сматра да је Виктор Карамарков (28) серијски убица, који је крив за четири убиства и три покушаја убиства.

Полиција оптужује Карамаркова да је убио у марту ове године Љубицу Христовску (83), у октобру у истом дану Босилку Красојевић (71) и Веру Богоеву (76), а 26. октобра Елену Миневу (69).

Карамарков је ухапшен дан после последњег убиства, јер су га неки сведоци видели у близини жртвиног стана, а био је од раније познат због препродаје златног накита на Бит пазару.

Пошто се после хапшења показало да за њим постоји и потерница због издржавања казне од осам месеци због крађе, упућен је у затвор Идризово, где се налази под посебним надзором, јер постоји могућност да изврши самоубиство.

У великој акцији потраге за убицом полиција је саслушала више од 200 лица и извршила на десетине претрага и претреса, а тајни назив операције био је "Раскољников".

Сва убиства Карамарков је починио из користољубља, пљачкајући златни накит са старица, које је ударао у главу секиром умотаном у најлон. Жртве је намаљивао лажном причом о болесној мајци, којој треба лекарска помоћ и новац за лечење.

Карамарков је трећи серијски убица у Македонији и суочава се са казном доживотног затвора.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи