Босанска "Морава", 35 ухапшених

У опсежној полицијској акцији "Градина" у Босни и Херцеговини ухапшено je 35 особа и одузета већа количина наркотика, оружја и новца. Акцију на целој територији БиХ спроводе МУП Републике Српске и полицијске агенције из Федерације биХ.

У полицијској акцији "Градина" до сада је на 70 локација у Републици Српској,  Федерацији БиХ и дистрикту Брчко ухапшено 35 осумњичених за растурање дроге, сазнаје Срна у МУП РС.

До сада је обрађено 60 лица током ове велике акције, коју је започео Центар јавне безбедности Добој, у сарадњи са МУП РС и у координацији са Специјалним тужилаштвом.

"До сада је претресено 70 локација у РС, Федерацији БиХ и Брчко дистрикту, а предузете су мере против више од 60 лица", рекао је министар унутрашњих послова РС Станислав Чађо новинарима у Бањалуци.

Заплењено је седам килограма сканка, по 100 грама хероина и спида, 200 комада екстазија и више специјалних вага са траговима дрога, као и већа количина аутоматског оружја,  eксплозива, муниције, ручних бомби и пиштоља.

"Ова акција је само још једна од потврда да припадици МУП РС веома систематично и упорно спроводе ове активности и показатељ да веома одговорно и професионално раде свој посао и тако ће наставити и у будућности", рекао је Чађо.

Чађо је додао да је заплењена и одређена количина новца, нелегално стеченог распродајом наркотика.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи