Експлозија испред ноћног клуба у Крању

Десет особа повређено, међу којима две теже, када су за сада непознати починиоци активирали експлозивну направу испред ноћног клуба у Крању у Словенији.

Испред ноћног клуба "Милион" у Крању у Словенији, десет особа је повређено од којих су две теже, када је рано јутрос активирана експлозивна направа.  

Експлозија испред клуба одјекнула је око пет сати, а полиција верује да је у питању била ручна граната, мада информација није званично потврђена.

Портпарол локалне полиције Андреј Закрајшек изјавио је да за сада није познато ко је активирао експлозивну направу, нити који су мотиви, пренела је словеначка агенција СТА.

Директор ноћног клуба је рекао да је "Милион" отворен прошлог месеца, да до сада није било инцидената и да нико није од њих није било шта тражио, тако да му није јасно шта би могло да буду мотиви напада.

Крањска полицијска станица, која се налази на стотинак метара од ноћног клуба, била је пре шест месеци мета слиичног напада.

Због напада на полицијску станицу ухапшене су две особе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи