Пљевља, осумњичени за убиство убијен у акцији полиције (ВИДЕО)

После полицијске акције у пљеваљском насељу Гуке, убијен је Горан Драгићевић који је осумњичен да је прексиноћ убио бившу супругу Слободанку (39) и њеног мужа Радоша Терзића (56). Драгићевић се током дана налазио у старој кући, напуштеном објекту породице у близини касарне. Тврдио је да је на вратима куће поставио експлозив.

Вијестима је незванично потврђено да је полицијска акција завршена. Припадници полиције су око 19.10 сати ставили маске и почели да се групишу око куће у којој се крије Драгићевић, одакле се неколико минута касније чула пуцњава.

Како је Вијестима незванично речено, Драгићевић је током дана мењао одлуку о предавању, уз наводе да се плаши за свој живот.

На лицу места је било око 20 припадника САЈ-а.

Драгићевић је синоћ неколико минута након поноћи разменио ватру с полицијом у пљеваљском насељу Гуке. 

Грађани сведоче да су се чули пуцњи из аутоматске пушке и пиштоља.

Вијестима је јуче незванично саопштено да је у селу Црни Врх, недалеко од границе са Србијом, јуче око поднева пронађено његово возило паркирано поред пута.

Незванично, полиција сумња да је Драгићевић тиме хтео да завара траг.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи