Стефановић на обележавању Дана полиције РС

Србија са Републиком Српском жели да гради најбоље односе, рекао је министар Небојша Стефановић у Бањалуци.

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је у Бањалуци да је сарадња полиција РС и Србије веома добра, и на добробит свих грађана.

"Потребно је сетити се чешће припадника полиције који се супротстављају криминалу, корупцији и тероризму. Србија са Републиком Српском жели да гради најбоље односе", рекао је Стефановић новинарима после свечаног пријема поводом 4. априла - Дана полиције Републике Српске.

Истичући да је борба против тероризма велики изазов, Стефановић је навео да је Србија спремна да сарађује са полицијом РС и размењује све важне оперативне податке.

"Желимо да учествујемо у заједничким програмима обуке да би наше полиције успешно могле да одговоре свим задацима. Наши грађани морају бити безбедни у сваком тренутку", истакао је министар полиције Србије.

Стефановић је још рекао да би се на простору бивше Југославије морала поштовати основна људска права и правда за жртве српске националности.

Служењем парастоса и полагањем венаца код спомен-плоче испред Центра јавне безбедности у Бањалуци, данас је обележен Дан полиције Републике Српске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи