Медији у региону о бомби уочи Вучићеве посете Космету

О бомби баченој на халу у Зубином Потоку, уочи доласка премијера Александра Вучића, известили су и медији у региону.

Хрватска агенција Хина, коју преносе хрватски портали Индекс и Јутарњи лист, јавила је да је Вучић започео посету Косову и Метохији, те да је по доласку у разговору са рударима у Трепчи обећао да ће штити државне и економске интересе Србије на Косову.

Хина, позивајући се углавном на београдске медије, подсећа да је реч о седмој посети Вучића Косову у последње четири године.

Наводи се и да је он у комбинату Трепча поручио да "снажну Србију ништа не може уплашити" и да ће Београд учинити све како би заштитио своје грађане, државне и економске интересе.

Подсећа се да је бомба бачена на халу у Зубином Потоку где је за поподне планирано обраћање премијера Вучића, као и да су безбедносне мере подигнуте на виши ниво.

Подгорички портал ЦдМ је пренео вест о експлозији бомбе у дворишту спортске хале у Зубином Потоку уочи доласка српског премијера, од које су страдали један приватни аутомобил и стакла на хали.

ЦдМ, такође, наводи да је косовска полиција, која брине о обезбеђењу Вучића, подигла степен безбедности на виши ниво.

Бањалучке Независне новине објавиле су да је Вучић, упркос бомби у хали, где је требало да се обрати грађанима, започео посету Косову и Метохији како је било планирано.

Вест о нападу на халу у Зубином Потоку пренели су и сарајевски Дневни аваз и бањалучка РТРС.

О бомби на халу у Зубином Потоку, где је према плану требало грађанима да се обрати премијер Вучић, известили су готово сви македонски медији.

Скопски Телеграф је вест објавио цитирајући поруку српског премијера који је по доласку јутрос у Лепосавић рекао: "Ако желе да пуцају, нека пуцају у мене".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи