Јанша: Избегличка криза део плана за уништење Словеније

Лидер опозиционе Словеначке демократске странке Јанез Јанша рекао је на митингу конзервативних покрета и партија у Љубљани да је избегличка криза део плана за уништавање Словеније, наводећи да је словеначка влада "превише неспособна" за тако нешто и да су криви људи који из сенке вуку конце.

Словеначка агенција СТА преноси да је на митингу под називом "У одбрану Словеније" критикована либерална политика према миграцији и упућен позив да се више говори о потреби очувања словеначке културе и начина живота.

Према наводима медија, било је присутно око 2.000, а према организаторима чак 10.000 људи који траже заустављање илегалне миграције.

"Сведоци смо намерног покушаја уништавања Словеније", рекао је бивши премијер Јанша који је истакао и да се Словенија налази "под изнудом" владајуће класе.

По Јаншином мишљењу, избегличка криза је део тог плана, "зато што ће донети нове гласаче левим снагама које желе да задрже контролу над земљом".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи