Светозару Маровићу продужен притвор за још два месеца

Врховни суд Црне Горе продужио је притвор високом функционеру црногорске владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) Светозару Маровићу за још два месеца.

Врховни суд је такву одлуку донео на предлог Специјалног државног тужилаштва, уз облазложење да истрага до сада није могла бити завршена "из објекривних разлога", саопштено је из тог суда.

Маровић је ухапшен 17. децембра, а због сумње да је учествовао у незаконитим пословима којим је буџет општине Будва оштећен за 11,5 милиона евра.

Маровић, његов син Милош, брат Драган и стрина Мирјана, са још двадесетак Будвана осумњичени су за незаконите послове у пословима са некретнинама у општинском власништву.

Међу осумњиченима су и бивши градиначелници Будве.

Милош Маровић се крајем прошле године нагодио са Тужилаштвом , признао кривицу у вези са продајом општинске земље у залеђу плаже

Јаз, пристао на затворску казну од годину дана и да држави врати 380.000 евра.

Поред Маровића са тужилаштвом се нагодило још неколико осумњичених и они ће новац уплатити општини Будва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи