Експлозија испред возила начелника генералштаба БиХ код Мостара, нема повређених

У тунелу "Салаковац" код Мостара дошло је до експлозије испред возила у којем је био начелник Заједничког штаба оружаних снага БиХ Анто Јелеч. Нико није повређен у инциденту. Нападач се предао полицији.

23.40 - Експлозија је највероватније изазвана пиротехничким средством тзв. "топовским ударом" (експлозивна направа која служи за симулирање артиљеријског напада), јављају босански медији. 

23.15 - Директор СИПА Перица Станић рекао је за Кликс да та агенција није излазила на место догађаја, што указује да се ни у којем случају не ради о тероризму.

22.55 - До инцидента је дошло око 17.30, а увиђај у тунелу је завршен, јавља Дневни аваз. Саобраћај се одвија несметано. 

22.50 - Нападач се предао полицији и тренутно га испитују тужилац и истражитељи, сазнаје босански Вечерњи лист

Генерал Јелеч је потврдио за Дневни аваз да се догодио инцидент, али није могао да каже више детаља.

"Била је експлозија у тунелу 'Салаковац'. Ја нисам повређен нити је моје возило оштећено. Само сам прошао кроз дим. Ја сам то видео и пријавио сам полицији и они врше истрагу", рекао је Јелеч.

Из Оперативног центра су потврдили да је случај пријављен око 21 сат.

Према полицијским изворима, направа је највероватније бачена из возила у покрету, а примећено је возило које се брзо удаљавало.

Пре два дана у сарајевском насељу Рајловац у терористичком нападу убијена су два припадника Оружаних снага БиХ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи