Сахрањени убијени војници у БиХ

Војници Оружаних снага БиХ Армин Салкић и Недељко Радић које је у сарајевском насељу Рајловац убио Енес Омерагић сахрањени су у Преочици и у Невесињу. СИПА наставља истрагу напада.

Породица, родбина, колеге из Оружаних снага, комшије из витешког села Преочица, опростили од војника Армина Салкића (26), којег је у неразумном терористичком чину убио Енес Омерагић, преноси сарајевски Аваз.

"Данас смо сви у БиХ тужни. Данас је у БиХ Дан жалости. Данас се плаче у Невесињу, данас плачемо ми у Витезу. Убијени су људи", поручио је војни муфтија Хадис Пашалић, који је испред више од 1.500 људи предводио сахрану. Он је поручио припадницима Оружаних снага БиХ да не забораве Армина.

Чланови породице, бројни пријатељи, познаници и колеге, припадници Оружаних снага Босне и Херцеговине, окупили су се испред зграде ге је рођен убијени Недељко Радић у Невесињу, одакле су се упутили на градско гробље, где је обављен последњи испраћај овог 34-годишњег војника Оружаних снага БиХ. 

Погребном поворком кроз град, стотине људи опростили су се од Радића којег ће, како кажу, памтити као мирног и поштеног човека, преноси Аваз. 

Подсећамо, Радића је заједно са његовим колегом Армином Салкићем, у среду увече усмртио Енес Омерагић у сарајевском насељу Рајловац.

Агенција за истраге и заштиту (СИПА) БиХ, под надзором Тужилаштва БиХ и у сарадњи са другим полицијским агенцијама, интензивно наставља истражне активности с циљем расветљавања терористичког напада у сарајевском насељу Рајловац.

"У циљу заштите интереса даље истраге у овом предмету, у овој фази не можемо износити друге информације у јавност" рекла је Срни портпарол СИПА-е Кристина Јозић. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи