СПЦ: Саучешће због убиства војника у БиХ

Представници СПЦ при Министарству одбране и Оружаним снагама Босне и Херцеговине изразили су најдубљу бол због убиства двојице војника, Недељка Радића и Армина Салкћа у сарајевском насељу Рајловац, а њиховим породицима и прјатељима изразе најдубљег саучешћа.

"Обраћамо се у молитви нашем заједничком Оцу Небескоме да излечи од зла овај свет који је Он из љубави створио и да га заштити од пропадања, а нас људе свих вера и нација да умудри како бисмо као деца његова живели у миру и слози, захваљујући му за овај његов дар живота и наставили да, угледајући се на њега, уређујемо и украшавамо простор на којем заједно живимо", наводи се у саопштењу које је потписао епископ бихаћко-петровачки Атанасије, са свештенством.

Епископ Атанасије је представник СПЦ при Министарству одбране и Оружаним снагама Босне и Херцеговине.

Сахрана двојице војника биће обављена данас у њиховим родним местима, а у БиХ је тим поводом проглашен Дан жалости.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи