"Вијести умета" поново прете

Исламистички портал на бошњачком језику "Вијести умета" поново прети проливањем крви на Балкану. Славећи убиство двојице војника у Рајловцу код Сарајева, поручују: "Убијена два војника БиХ, а неколико рањено, хвала Алаху."

Наводи се и да је раније упозорено на напад, али да та упозорења нису узета за озбиљно.

"„Упозоравали смо вас да ће Европом тећи крв, а посебно Босном и да оно што долази је горе и горче. И ето га, десило се, убијена су два прљава војника која су се борила за национализам и тагуте и бранили државу и владу која им никакво добро није донела", наведено је на порталу.

"Убијена су два војника од којих је један Србин, прави неверник, а други Бошњак, муртед (отпадник од вере)", наведено је на порталу Вијести умета.

Они поново упозоравају да је ово тек почетак: "О, Босно, ово је тек почетак, о, Европо, ово је тек почетак проливања ваше прљаве крви која ће тећи вашим прљавим улицама, све док се застава тевхида не завијори широм целе Европе и шире.“"

На порталу позивају омладину у БиХ да крене Алаховим путем у убијање.

"„Крените у убијање тих тагута (све оно што се обожава мимо Алаха), муртеда (они који су напустили ислам) и неверника у вашим државама, а посебно у Босни. Крените, браћо, они су слаби и јадни, поуздајте се у Алаха и крените Алаховом благодати. Убијајте њихове тагутске прљаве војнике где год можете, не дајте им мира, нека њихова прљава крв тече улицама Босне и Европе. Крените по свој шехадет, волите смрт на Алахову путу, крените и будите убијени на његову путу"“, објављено је на порталу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи