Читај ми!

ХДЗ: Милановић се вулгарно изражава

Бивши министар спољних послова Хрватске и саборски заступник најутицајније опозиционе партије ХДЗ Гордан Јандроковић каже да се премијер Хрватске Зоран Милановић спушта на ниво који није нормалан за једног премијера.

Бивши министар спољних послова Хрватске и саборски заступник најутицајније опозиционе партије ХДЗ Гордан Јандроковић изјавио је да се премијер Хрватске Зоран Милановић спушта на ниво који није нормалан за једног премијера, негирајући тврдње хрватског недељника Национал да је у загребачком хотелу "Шератон" дошло до тајног састанка лидера ХДЗ-а Томислава Карамарка и премијера Србије Александра Вучића, преноси Танјуг

"То је поново невероватна лаж, о томе не желим да полемишем. То је наставак политике Милановића да скрене пажњу са сопствених слабости. Све те године колико Милановић води државу могао је показати јасан став према Београду, а много пута то није", рекао је Јандроковић за регионалну Телевизију Н1. 

Додаје да је ово сада искључиво због кампање.

"Спушта се на ниво који није нормалан за једног премијера, врло се вулгарно изражава", сматра Јандроковић и истиче да "свет неће стати када прођу избори и да треба наставити добре односе са суседима".

На питање да ли је кризу у односу са Србијом изазвала хрватска влада, Јандроковић је рекао да се не може једнострано говорити о томе ко је крив.

"Напетост произлази из тога што се ми нисмо припремили за кризу. То је сад један зачарани круг, али мене Србија не занима на тај начин, занима ме заштита хрватских интереса. Србија има својих проблема и није требало доћи до овога", каже Јандроковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи